Copyright © 2009 by "Първи май" АД   •   Всички права запазени   •   E-Mail: parvimai@dir.bg
актуално
>>> Предлагани услуги

"Първи май" АД предлага на своите клиенти,следните услуги:Разкрой и огъване на ламарини и профили.Плазмено рязане и заваряване.Стругарски и фрезови услуги.Изработване на метални конструкции.Ремонт на селскостопански машини.Детайли и шнекове за комбайни и др.
>>> Разработка на Батерия клетъчна за кокошки носачки БКН-3ЛМ

Като равноправен член на Европейският съюз, в България се внедряват нови изисквания за отглеждане на кокошки носачки. Затова в „Първи май” АД се спазва всяка наредба за минималните изисквания за хуманното отношение при отглеждане на птици. Наложи се разработка и подобрение на Клетъчна батерия за кокошки носачки БКН-3ЛМ , която ще отговари на Европейските норми и желанията на клиентите.
полезни връзки
> Държавен Фонд Земеделие

> Европрограми

> Община Полски Тръмбеш


> Агросъвети

> Добрички панаир
САМОСВАЛНИ РЕМАРКЕТА

"Първи май"АД гр. Полски Тръмбеш предлага НОВИ продуктИ в своята гама машини. Серия Самосвални ремаркета тип СР -10 и РС-3,5 .Ремаркетата са предназначени за транспортиране и разтоварване на материали със селскостопанско предназначение, като силаж, зърно, пясък и др.Като опции се предлагат- тристранно разтоварване, което е предпоставка за по-добра ефективност при работа. Също като опция, машината Тип СР-10 може да се комплектова с шнек за зареждане на сеялки, с възможност за регулиране на височината на зареждане
технически параметри
технически параметри